Важливо :: Життя громади :: 13 вересня 2017 09:00 , Антон Степура
maxumiv2

Виталий Максымив покидает Краматорский отдел полиции

Начальник Краматорского отдела полиции Виталий Максымив переведен на новое место службы

В своем фейсбуке Виталий Максымив опубликовал сообщение о своем уходе из Краматорского отдела полиции.

"... Сьогодні не буду прощатися, а лише хочу подякувати всім, з ким довелось працювати весь цей період на території Донецької області.

Дякую колективу Краматорського ВП, який за більш ніж два роки став мені рідним, дякую керівництву ГУНП та Національної поліції за довіру, підтримку та отриманий досвід. Дякую місцевій владі за сприяння в роботі, матеріальну допомогу та розуміння. Окреме спасибі керівникам потужних підприємств, які в надскладний час забезпечують роботою велику частину мешканців Краматорська, розбудовують місто і звісно допомагали нам.

Я дякую всьому журналістському блоку Краматорська за тісну, плодотворну співпрацю та об'єктивне висвітлення всіх подій. Дякую всім мешканцям Краматорська за проукраїнську позицію за щирий патріотизм, віру в Україну та перемогу.

Я по справжньому полюбив Донецький край і по своєму гордий, що вніс і свою, нехай невелику, частку для миру та порядку на цій землі. Ще більше я полюбив незламних, працьовитих, освічених, спортивних, креативних, ділових (можна перечисляти безліч) людей Донеччини. Ви круті і саме завдяки Вам, Донецьк - це Україна.

Впевнений, що трохи згодом все рівно буду тут, є ще незакінчені справи далі на Схід від лінії розмежування.

Слава Україні!"

Новым местом службы полковника станет Департамент уголовного розыска.

Інші статті на цю тему

policeyskiy-oficer-gromadi

Наразі всі офіцери - мешканці Слов'янська, але міська влада знає, як заохотити їх переїхати до селищ

habar-policiya

За 6 тис. грн на місяць вони обіцяли закрити очі на продаж алкоголю та сигарет без ліцензії

natspol

В одній з квартир міста було виявлено тіло чоловіка з численими ножовими пораненнями. Майно вбитого не зникло, і взагалі, на перший погляд, мотивів для вбивства не було. Проте, ...

коментарі