Цікаво :: Review :: 08 листопада 2018 11:42 , Краматорск Пост
ukrop-prime-anons-081118

10 листопада краматорчан запрошують на президентські праймеріз УКРОПу

Реклама

У суботу, 10 листопада, о 12:00 у Краматорську в Палаці культури імені Леоніда Бикова відбудеться зустріч з учасниками президентських праймеріз УКРОПу Олександром ШЕВЧЕНКОМ, Іриною ГОЛОВАТЕНКО та Оксаною ТУНІК-ФРИЗ.

УКРОПівці перші серед політичних сил країни запровадили публічну процедуру обрання кандидата у Президенти.

Завдяки процедурі внутрішньопартійних виборів на президентські вибори йдуть не ставленики верхівки політсили, а кандидати, яких дійсно підтримує народ. У рамках туру-презентації, що охоплює всі обласні центри, партійці дають можливість усім бажаючим поспілкуватись з претендентами «Українського об’єднання патріотів» на висування на пост Глави держави. Для цього організатори радять приходити на місце проведення заходу за годину до його офіційного початку.

«УКРОП демонструє нову якість політики: ми відкрито обираємо того кандидата, чия програма отримає найбільшу підтримку однопартійців і наших прихильників. Це чесне голосування. Запрошуємо 10 листопада мешканців Донеччини на власні очі переконатися в цьому та почути відповіді на важливі для українців питання», – зазначив голова Донецької обласної організації УКРОПу Олександр МЕЛАНЧЕНКО.

Інші статті на цю тему

rezultat-viborov-v-kramatorske

За него проголосовали 57,85 % избирателей, принявших участие в выборах

skver-mashinostroiteley-kramatorska

На заводе это связывают с результатами выборов

bytva-za-kramatorsk

Поговоримо із політиками, активістами та журналістами міста про те, як у Краматорську відбулись місцеві вибори

коментарі