Важливо :: 04 січня 2019 15:04 , Дмитро Лук'яненко
gayok

Центр «Гайок» набирає малюків на реабілітацію та запрошує на роботу спеціалістів

У новому 2019 році гостинно відкрив двері Краматорский навчально-реабілітаційний центр «Гайок»

Центр запрошує дітей міста та області, які мають особливі освітні потреби, зумовлені складними вадами розвитку для отримання освітніх послуг відповідного рівня, корекційно-розвиткових, а також реабілітаційних послуг згідно з індивідуальною програмою реабілітації дитини з інвалідністю. Центр працює для дітей з тяжкими порушеннями мовлення; з порушеннями інтелектуального розвитку; з порушеннями опорно-рухового апарату, повідомляє Краматорське самоврядування

У КНРЦ «Гайок» функціонує одна спеціальна група цілодобового (п’ятиденного) перебування для дітей віком від 2-х до 6 (7) років та одна група реабілітаційного відділення для дітей дошкільного віку з інвалідністю.

gayok2

Режим роботи реабілітаційної групи: п’ятиденний, з 7.00до 17.30.

Діяльність реабілітаційного відділення Центру спрямована на профілактику та реабілітацію основної патології та супутніх захворювань дитячого організму. Реабілітаційне відділення включає медичну реабілітацію, психолого-педагогічну, фізичну, соціально-побутову реабілітацію для надання реабілітаційних послуг згідно з індивідуальною програмою реабілітації дитини з інвалідністю, яка проживає в сім’ї, за станом здоров’я може відвідувати дошкільний навчальний заклад або навчається за індивідуальною формою навчання.

Реабілітація в Центрі носить комплексний характер. Для забезпечення медичними (лікувально-відновлювальними, лікувально-профілактичними, реабілітаційними), фізичними заходами у Центрі обладнані: зала лікувальної фізкультури, кабінет фізіотерапії, медичний та маніпуляційний кабінети, кабінет лікувального масажу. Реабілітаційні послуги надаються безкоштовно.

У Центрі обладнано корекційно-розвитковий простір: приміщення групових осередків складаються з ігрових кімнат, спалень, роздягальних кімнат, кабінетів корекційних педагогів у кожній групі. Для повноцінної роботи педагогів з дітьми обладнані спортивний і музичний зали, кабінет практичного психолога, соціального педагога, музичного керівника, сенсорна кімната, їдальня для дітей.

Для надання кваліфікованих корекційно-розвиткових послуг у Центрі відкриті такі вакансії: вчитель-логопед, вчитель-дефектолог, практичний психолог; реабілітаційних послуг: лікар-психіатр, лікар-невролог, лікар-фізіотерпевт, медична сестра з ЛФК, медична сестра з фізпроцедур.

З питань зарахування дітей та працевлаштування до Центру телефонуйте: 06264-3-58-50.

Центр знаходиться за адресою: м. Краматорськ , бульвар Машинобудівників, будинок 4.

Інші статті на цю тему

img-3813
deti-centra-socialno-psihologicheskoj-reabilitacii-detej-v-kramatorske

Директор детского Центра Татьяна Вернигора рассказала, как и кому она и ее сотрудники помогают стать Личностями и найти новые семьи

коментарі