Важливо :: Життя громади :: 12 червня 2019 19:14 , Дмитро Лук'яненко
n-6149-52312671

У Дружківці знайшли великий схрон зі зброєю

У межах здійснення заходів із протидії незаконному обігу зброї співробітники СБУ залучені до операції Об’єднаних сил спільно з Нацполіцією виявили у Донецькій області схованку із військовими засобами ураження

Оперативники спецслужби отримали інформацію, що на території одного із приватних домоволодінь у місті Дружківка  знаходиться арсенал зі зброєю, - повідомляє пресцентр СБ України. Під час санкціонованих слідчих дій правоохоронці виявили у господарському приміщенні садиби два ручних протитанкових гранатомети РПГ-26, два кулемети РПК, снайперську гвинтівку, вогнемет МРО-А російського виробництва та чотири автомати Калашнікова.

n_6149_87756536 n_6149_81834237

За попередньою інформацією схрон був облаштований влітку 2014 року учасником одного з незаконних збройних формувань, який планував використати зброю для скоєння терористичних актів на підконтрольній українській владі території. У межах кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України тривають слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин справи.

Інші статті на цю тему

sbu

Інтерв'ю з працівником слов'янського відділення СБУ про початок російського вторгнення

telegram-ilk

У спецслужбі знають, хто адмініструє цей канал. Ці особи розшукуються

volodimir-bandura

Колабораціонізм - не єдиний злочин, в якому його підозрюють

коментарі