Важливо :: Життя громади :: 21 серпня 2019 13:49 , Дмитро Лук'яненко
ral1

В День Незалежності у Краматорську пройдуть автоперегони

24 серпня в Краматорську, в Кутовій балці,  планується проведення регіонального змагання з автоперегонів у форматі time attack

В програмі змагань плануються конкурси для глядачів, вулична їжа, виставка тюнігованих авто та багато іншого.

Прийняти участь в змаганнях можуть усі бажаючі, хто проходить технічний регламент змагань, з яким можна ознайомитись в інстаграм спільності замагання (instagram.com/time_attack.krm) або зареєструватись в день змагань на 9:00.

Тайм Аттак - різновид автогонок, в яких пілоти змагаються за кращий час подолання дистанції. Перед тим, як зробити бойове коло, гонщики знайомляться з трасою під час попередніх заїздів. Відсутність суперників поруч дозволяє приймати тут старт і не дуже досвідченим гонщикам. Гонки в цьому виді автоспорту проводяться за різними правилами, які можуть відрізнятися кількістю бойових кіл, випробувань, тощо. На відміну від суміжних дисциплін з автомобільних перегонів, Тайм Аттак передбачає фіксацію залікового кола відразу ж після прогрівочного кола.

Iніціатива що до проведення цього заходу прийшла зі спільноти молодих автомобілістів, які прагнуть розвивати автоспорт в місті. Підтримала внвціативу Вільна хата. Також до організації змагань було залучено Краматорську міську раду, включно з Управлінням з гуманітарних питань, які в свою чергу допомогли облаштувати трек для змагань, розширивши його грейдером, облаштувати територію для тех.парку та глядачів. Інформаційним партнером змагань виступили Kramatorsk 24. Аби змагання були більш цікавішими для учасників, зпарошені бізнес-партнери, які готують призи для переможців в 5 категоріях.

Мысце та час проведення змагань Кутова балка –11:00, 24.08.19

 

Інші статті на цю тему

posadka-v-balke-kutovoy (6)

Вместо засохших и украденных сосен в этом году посадят новые деревья

race-battle-kramatorsk-2021 (3)

Для соревнований оборудовали трассу в балке Кутовой

kolcevye-gonki

Минулі вихідні у Краматорську були насиченими на спортивні події

коментарі