Важливо :: Життя громади :: 06 лютого 2020 13:41 , Олексій Ладика
oy-sound-system

Якісна українська музика у Краматорську: у місті вперше виступить "OY Sound System"

Шоу відбудеться в "Alchemist Bar"

У суботу у Краматорську вперше виступить "OY Sound System" – сучасний та якісний український музичний гурт, який вже встиг потрапити у плей-листи та серця тисячі шанувальників.

Концертною основою колективу є саундпродюсер Тарас Галаневич і вокалістка Вікторія Родько. Тарас – брат учасника супергурту "ДахаБраха" Марка Галаневича. Останній є одним із засновників "OY Sound System", бере участь у створенні пісень гурту та з'являється у кліпах колективу.

"Запакувати" творчість "OY Sound System" у певні стилістичні та жанрові рамки важко. Унікальне звучання створює мікс із українського фольклору, дабстепу, реггі, попу і навіть електро-року. До такого результату можна прийти тільки досконально вивчивши електронну матчастину, фольклор блошиних ринків, гангста-реп та історію Ямайки. Потім загорнути в танцювальні бойовики і влаштувати з їх допомогою шторм на будь-який міцно збитій сцені.

Перший альбом "Attention! Attention!", що вийшов у серпні 2017 року, визнаний кращим альбомом року за версією журналу "Karabas.Live", а також увійшов до рейтингів найвпливовіших музичних видань.

Гурт активно гастролює Україною та світом і є учасником великих фестивалів - "Атлас вікенд" (Україна), "Джаз Коктебель" (Україна), "Гогольфест" (Україна), "Vschod Kultury" (Люблін, Польща), "Enea Spring Brake" (Познань, Польща), "Wianki" (Краків, Польща), "WesterPop 2019" (Роттердам, Делфт, Нідерланди).

"OY Sound System" піднімають різноманітні питання українського сучасного суспільства: як кумедні та жартівливі, так і серйозні та важливі. Роблять це вони екстравагантно, іронічно, ошатно і так, що вам буде важко встояти на місці, не підтанцьовуючи під ці запальні біти.

Виступ "OY Sound System" у Краматорську відбудеться 8 лютого в "Alchemist Bar" (вул. Академічна, 49, другий поверх МК "Родина"), початок о 20:00. Бронювання квитків, додаткова інформація – за номером (099)706-55-58 (майте на увазі, що кількість місць обмежена). Вартість квитка – 150 гривен.

Інші статті на цю тему

koncert

Лунали українські і світові хіти

arutiunova

Втім, Христина Арутюнова ні про що не шкодує і дякує за неймовірний досвід

abraham-kenny1

Це перший музичний концерт не місцевого виконавця у Краматорську з початку великої війни

коментарі