Важливо :: Життя громади :: 28 лютого 2020 17:55 , Олексій Ладика
bam-buk-8

Масляна, "Бам-Бук", танці, блюз, стенд-ап: як цікаво провести вихідні у Краматорську

А ще настільні ігри, презентації корисних проєктів і додатку, лекції, кіно та баскетбол!

Останні зимові вихідні у Краматорську будуть напрочуд насиченими на дуже цікаві та корисні події, тож не варто сидіти вдома та дивитися серіали, навіть якщо ви запеклий інтроверт!

Перш за все, два дні по всьому місту святкуватимуть Масляну. Де саме і коли – дивіться за цим посиланням.

Субота, 29 лютого

13:00 День відкритих дверей від команди "ШКАРПеТКА"

Учасники команди презентують свій проєкт, почастують тістечками, покажуть фільм. Людей, які мають потребу в одязі, чекають там з нетерпінням. У "ШКАРПеТКА" є шапки, куртки, штани, взуття і т. д. Якщо ж у вас є речі, які вам більше не потрібні, ви можете принести.

Захід відбудеться у молодіжному просторі "Shift" (вул. Паркова, 99).

14:00 Презентація проєкту для підлітків "TheyThem" (вул. Паркова, 99)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

🤩Открытая книга и наши Итоги🤩 ⠀ Хотим вас всех пригласить в субботу посетить наше мероприятие, чтобы познакомиться и услышать истории интереснейших людей, которых мы пригласили. ⠀ Вы сможете не только послушать разные ситуации в жизни людей, но сможете их и обговорить, и сделать выводы, и получить новый опыт или ценные жизненные уроки. ⠀ А после этого, вы опять увидите нашу презентацию и всю нашу команду в качестве рассказчиков. Так же сможете задать интересующие вас вопросы и потом, мирно отдохнуть в приятной атмосфере ⠀ Мы ждём всех вас и ваших друзей 💚 ⠀ Приходите в эту субботу (29.02) На Парковую 99 В 14:00 и узнайте всё про эту тему Ждём вас 💚 Все вопросы можете задавать в директ 👇🏻 Не забывайте, что мы любим делать сюрпризы 😉

Публикация от THEY THEM (@_theythem)

14:00 Гра "Мафія" (для підлітків від 12 років)

Пограти в "Мафію" можна буде у кав'ярні "Play&Coffee" (Василя Стуса, 55).

18:00 Прем'єра вистави театру "Бам-Бук"

Народний театр "Бам-Бук" здивує новою виставою "Закон джунглів". Це буде авторський погляд на всім відомі оповідання про Мауглі. Прем'єра відбудеться у малому залі ПКіТ НКМЗ, квитки можна придбати у касі палацу культури. Довідки за номером (06264)3-50-95.

18:00 Стенд-ап Дмитра Ратинського

Весняний Stand-up вечір "бідного коміка" Дмитра Ратинського. На глядачів чекають сміливі жарти про життя та стосунки, неординарні історії та казусні моменти із життя коміка. Усе це відбудеться у "Вільній Хаті" (Двірцева, 28).

18:00 Настільні ігри

Центр "Поруч" (бул. Машинобудівників, 20) запрошує пограти в настільні ігри. Це буде класична "Монополія" та Dixit – популярна гра, якою захоплюються десятки країн і яка дозволяє краще пізнати оточення та друзів. Благодійний внесок – 50 грн.

18:00 Всеукраїнський танцювальний фестиваль "The Kings of Dance"

Перше подібне танцювальне шоу у Краматорську. Битва танцювальних команд відбудеться у ПК і Т НКМЗ. Головний приз - 10 тисяч гривень.

20:00 Max Tovstyi's Blues Band

Блюз-рок гурт з Києва, який виконує найдрайвовіший блюз в Україні. Хлопці везуть до Краматорська tribute-show з пісень Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Deep Purple, Bob Dylan, Cream, Ten Years After та інших. Концерт відбудеться в "Alchemist Bar" (вул. Академічна, 49). Вхід - 100 грн, бронювання за номером (099)706-55-58.

Неділя, 1 березня

11:00 Лекція-дискусія "Український рух на Донеччині"

Дослідник українського визвольного руху на Донеччині Сашко Добровольський ознайомить з архівними матеріалами, починаючи з 1917 року. Буде можливість поставити запитання, взяти участь в дискусії. Захід відбудеться у Центральній дитячій бібліотеці ім. Пушкіна (вул. Паркова, 14)

14:00 Форум-театр

Форум-театр – це метод роботи, заснований на використанні інструментів театру і дискусії з метою трансформування особистості та суспільства. Це незвичайна форма групової роботи, яка надає можливість учасникам подивитись на себе та своє життя через призму акторської гри, а також розвинути у собі здатність до комунікації, прояву емоцій, побудові довіри.

Захід відбудеться за адресою: Паркова, 99. Більше інформації за телефонами: (099)931-79-06 (Владислава), (050)949-28-78 (Наталія).

18:00 Реліз додатку "Твоє місто"

Студенти медуніверситету створили унікальний додаток-оптимізатор дозвілля "Твоє місто" (ми про нього писали). Завдяки цьому сервісу ви зможете у своєму смартфоні побачити всі соціально-культурні заходи У Краматорську або розповісти про проєкт. Реліз "Твого міста" відбудеться у "Вільній Хаті" (вул. Двірцева, 28).

СПОРТ

Цими вихідними відбудеться черговий тур чемпіонату України з баскетболу серед команд Першої ліги. МБК "Краматорськ" приймає "Універбаскет-Харків". 29 лютого гра розпочнеться о 16:30, 1 березня – об 11:00. Матчі відбудуться у спортзалі ОШ№16 (вул. Бикова, 7).

КІНО

Розклад сеансів у кінотеатрі "Родина" (вул. Академічна, 49)

Розклад сеансів у кінотеатрі "Filmax" (вул. Маяковського, 1м)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Filmax Kramatorsk (@filmax.kramatorsk)

Інші статті на цю тему

afisha-14-20-lyutogo-2022

Добірка цікавих заходів на День закоханих і не тільки

anonsi-zahodiv-u-kramatorsku
anons-zahodiv-u-kramatorsku-21-27-lyutogo-2022

Добірка найцікавіших та найкорисніших заходів Краматорська

коментарі