Важливо :: Життя громади :: 06 березня 2020 20:33 , Ліля Папаїка
corona-virus

У госпіталізованої краматорчанки коронавірусу не виявили

Сьогодні, 6 березня, фахівці ДУ "Центр громадського здоров’я МОЗ України" провели дослідження біоматеріалів мешканки Краматорська. В ході аналізу коронавірусу у жінки не виявлено

Про це повідомляє прес-служба ДонОДА.

Станом на 6 березня 2020 року на території Донецької області не зафіксовано жодного підтвердженого випадку захворювання на Covid-19.

Питання щодо заходів з протидії поширенню коронавірусу на території Донецької області знаходиться на особистому контролі голови ОДА Павла Кириленка.

Під час спеціального брифінгу у ДонОДА повідомлялось, що область повністю готова до будь-якого розвитку ситуації – лікарні обладнані необхідним, підготовані до можливого прийому пацієнтів, лікарі навчені необхідному алгоритму дій.

За словами в.о. директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Володимира Колесника, як карантинний заклад, у разі необхідності, хворих буде приймати Мирноградська інфекційна лікарня, людей, уражених коронавірусом на півночі області - Костянтинівська інфекційна лікарня, на півдні – Маріупольська міська лікарня №4 та лікарня Швидкої допомоги.

Інші статті на цю тему

bolezn-koronavirus

З початку року у місті жодна людина не померла від коронавірусу

koronavirus

Місцеві медики наголошують на своєчасній вакцинації та ревакцинації

yakovenko1

Пік захворюваності очікується під Новий рік

коментарі