Важливо :: Життя громади :: 06 березня 2020 18:04 , Олексій Ладика
perenesennya-bigom-do-vesni

Запобігання коронавірусу: у Краматорську скасували і перенесли пробіжку і Марш 8 березня

Ці заходи відбудуться пізніше

8 березня у Краматорську мали відбутися два масові заходи, але організатори їх скасували і перенесли на невизначений термін.О 10-й ранку повинна була розпочатися весняна пробіжка "Бігом до весни", а о 12.00 – Марш проти домашнього насильства.

"У зв’язку зі спалахом коронавірусу у світі та останніми заявами української влади і розпорядженням міського голови ми провели консультативну нараду щодо проведення свята весни. Було вирішено перенести на невизначений термін", – повідомляють організатори пробіжки.

"Любі подруги та друзі! Вимушені повідомити, що ми переносимо нашу акцію на невизначений термін. Це рішення ми прийняли у зв'язку з ризиками, пов’язаними з можливим погіршенням епідеміологічної ситуації в місті. Попередньо ми плануємо, що Марш у Краматорську відбудеться в більш сприятливий час пізніше цієї весни", – написали організатори Маршу, закликавши приєднуватися до різноманітних онлайн-активностей, спрямованих на боротьбу з домашнім насильством і насильством щодо жінок.

Нагадаємо, міський голова Краматорська Андрій Панков своїм розпорядженням тимчасово обмежив проведення масових заходів на території міста, керуючись рішенням тимчасової міської протиепідемічної комісії з питань запобіганню занесенню і поширенню випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV.

Міська влада при цьому зазначила, що наразі ситуація у Краматорську спокійна на цілком контрольована, медичні заклади міста мають у наявності необхідні засоби індивідуального захисту та матеріали для здійснення діагностичних досліджень, засоби дезінфекції.

Інші статті на цю тему

8_march

Жіночий День відсвяткують виставкою натюрмортів та концертами

Ne-movchi

Спеціальній фотопроект Post до 8 березня, яким ми хочемо звернути увагу на недопустимість домашнього насильства

hoda-proti-domashnogo-nasilstva-8-bereznya (7)

Учасники акції вимагали від влади ратифікувати Стамбульську конвенцію

коментарі