Важливо :: Життя громади :: 13 квітня 2017 16:43 , Дмитро Лук'яненко
mistosns

Новый спецпроект Kramatorsk Post и Satellite Service

“Почніть малювати своє місто. Намалюйте свою територію і людей, яких там зустрічаєте. Вітайтеся з ними, звертаючись на ім’я.

Скуповуйтесь у тих крамницях і торговельних точках, куди часто навідуються самі власники та їхні сім’ї. Сядьте у звичний автобус і привітайтеся з водієм, контролером та пасажирами. Прогуляйтеся пішки, звертаючи увагу на малюнки на тротуарі, на ліхтарі - протягом усього шляху.

У вас, напевно, є власне коло друзів і улюблене місце зустрічі з ними? А як щодо власного перукаря, газетного кіоску, де ви купуєте новиннєвий тижневик або улюблені часописи? Чи належите ви до постійних кліентів крамниць уздовж однієї вулиці?

Ви здатні вхопити особливі моменти життя міста, щоб дійти висновку, що кожне місто може бути ще краще. Ви свідомі того, що лише від вас залежить бажання пізнати своє місто і відчути, як воно покращується: це те, що я називаю солідарністю”

Эта длинная цитата взята из книги “Акупунктура міста” бразильского архітектора (кстати, по некоторым данным - украинского происхождения) Жайме Лернера. Будучи избранным мэром угрюмого и депрессивного промышленного города Куритиба, Жайме за три каденции превратил его в один из самых удобных и комфортных городов Бразилии.

Город это “социальный театр”, на подмостках которого происходит взаимодействие людей, коммуникации между ними. Объем и разнообразие этих коммуникаций определяют успешность города. Сегодня одной из основных сред взаимодействия стал Интернет, и мы, как провайдер, создаем его инфраструктуру в городе, увеличивая коммуникационные возможности горожан.

Именно поэтому именно мы с нашими постоянными партнерами KramatorskPost хотим поговорить о тех личностях, местах, организациях, локальных бизнесах, которые также связывают людей в нашем городе, придают калейдоскопу городской жизни особый оттенок. Оттенок, которого нет больше нигде.

Ваш городской провайдер Satellite.

P. S. Первый материал проекта вы уже можете прочитать на сайте Post.

Вы знаете таких людей? Не важно кто они - продавцы, бизнесмены, менеджеры или врачи, главное, что интересные личности которые своей жизнью и своей работой вносят яркие штрихи на "портрет" нашего города. Пишите нам на Kramatorskpost@gmail.com

Інші статті на цю тему

Aptekacover

Молода завідувачка аптеки розповіла, як знову працює у рідному місті

ArthurKoshelev

Хлопець розповів Kramatorsk Post історію свого захоплення

yuliya-kozhemyakina (1)

Вона працює за спеціальністю, виховує дітей та поступово налагоджує своє життя у чужій країні. Але не має наміру залишатися там назавжди та вірить, що повернеться у Краматорськ

коментарі