Важливо :: Життя громади :: 20 серпня 2019 15:39 , Дмитро Лук'яненко
itwl

У Краматорську дітей запрошують до нового клубу робототехніки

Реклама

Клуб дитячої робототехніки IT WAY Lab дасть можливість дітям спробувати себе найбільш перспективній професії - IT, а також стати більш самостійними, відповідальними і творчими

РОБОТОТЕХНІКА дозволить кожній дитині:

👉 стати Творчою - бо створюючи щось незвичайне, вона вчиться знаходити правильні рішення в непередбачених ситуаціях.

👉 стати Логічною - бо збираючи робота з різних деталей, вона вчиться встановлювати між ними логічний зв’язок, оцінювати роль у будівництві, замінювати або доповнювати.

👉 отримати навички Конструювання - бо для того, щоб створити робота, необхідно зібрати конструкцію з такими параметрами, які б дозволили їй виконувати задані рухи.

👉 отримати навички Програмування - бо для того, щоб “оживити” робота, необхідно написати програму, яка б керувала його діями.

👉 застосувати на Практиці знання шкільних предметів - бо для того, щоб оцінити рух робота, необхідно, наприклад, розрахувати радіус його повороту.

👉 підвищити Рівень знань з усіх шкільних предметів - бо досліджуючи середовище, в якому робот повинен виконати свою місію, необхідно володіти знаннями з області біології, хімії, географії тощо.

👉 прокачати навички Командної роботи - і стати більш дисциплінованою і впевненою в собі, навчитись вільно висловлювати свої думки та відстоювати власну позицію, завжди доводити справу до кінця.

👉 Подорожувати в компанії однолітків і однодумців - бо участь у змаганнях з робототехніки передбачає поїздки в різні міста України.

☝️І головне! Знайомство зі світом інноваційних технологій пропонується дитині - в цікавій ігровій формі.Щоб дізнатись більше про умови та можливості треба заповнити реєстраційну форму: https://cutt.ly/NwsZrzi, або телефонуйте: +38 050 51 91 502.

Заняття IT WAY Lab будуть проходити за адресою: м. Краматорськ, вул. Олекси Тихого, 10/4.

Інші статті на цю тему

areal-zasnovnyky

Директорка про свій IT бізнес під час війни

кварт1

Для гостей віртуального свята співатимуть Світлана Тарабарова та Franko band

buhgalter

Така пропозиція буде діяти до кінця війни

коментарі