Важливо :: Життя громади :: 26 грудня 2019 12:44 , Олексій Ладика
musorovozy

Краматорськ отримав нові сучасні сміттєвози, які можна використовувати і для прибирання снігу

До кінця 2023 року усі сміттєвози та контейнери у Краматорську мають замінити на нові

Краматорськ отримав два сучасні сміттєвози, придбані на кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Ключі від нової техніки меру міста Андрію Панкову передав голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко.

Отримані машини можуть не лише збирати та вивозити сміття, але й прибирати сніг під час сильних снігопадів – для цього передбачена можливість встановлення снігового відвалу. 

Після дотримання усіх процедур із прийняття техніки на баланс комунального підприємства та виконання технічної обкатки це будуть вже чотири нові машини у парку сміттєприбиральної техніки Краматорська, повідомляє пресслужба Краматорської міськради.

Андрій Панков нагадав, що у квітні була ухвалена стратегічна Схему санітарного очищення міста. За його словами, до кінця 2023 року у Краматорську планується повністю замінити усі сміттєвози та контейнери на нові.

* * *

Підписуйтесь на наш Telegram-каналщоб найважливіші новини самі вас знаходили, і ви не пропустили нічого важливого та цікавого

Ви також можете стежити за оновленнями сайту на нашій сторінці у Facebook,  Twitter. Підписуйтесь на наш Instagram

Інші статті на цю тему

texnika-dlya-poligonov-tbo
pomp
avtomaty-vsu

Бронетехника, артиллерийские установки, автоматическое оружие, санитарные машины – все это можно увидеть сегодня на центральной площади Краматорска

коментарі