Важливо :: Життя громади :: 02 січня 2020 12:39 , Олексій Ладика
dtp-gorotdel-policii

Водій в'їхав у паркан поліції, бійка у супермаркеті: що трапилось у Краматорську у новорічні свята

Ще в одній ДТП жінку-пішохода збили дві автівки

Краматорці не лише весело і позитивно святкували Новий рік, але і потрапляли у різні неприємні ситуації. Так, один водій на своїй машині вилетів з моста, а потім втік з місця ДТП, а інший в'їхав у паркан поліції. Жінку-пішохода переїхали дві автівки. А ще, у "Чудо-маркеті" та біля "Ria Pizza" сталася бійка.

Подробиці деяких подій Kramatorsk Post розповіли у патрульній поліції Краматорська та Слов'янська та у міському відділі Національної поліції України.

ДТП

Вранці 31 грудня патрульні отримали повідомлення, що на вулиці М. Силаєва у Старому місті поблизу річки лежить перекинутий автомобіль Volkswagen Bora, який вилетів за межі мосту. Правоохоронці на місці події не знайшли ні водія, ні пасажирів. Машину відправили на штрафмайданчик, а особу водія наразі встановлюють.

Ще одна аварія сталася 1 січня на вулиці Маяковського. 31-річний чоловік на авто Toyota Camry не впорався з керуванням та в'їхав у паркан відділу поліції. Постраждалих у ДТП не було. При спілкуванні водій мав ознаки алкогольного сп'яніння, від освідування він відмовився, тож отримав протокол за керування у нетверезому стані, а також за порушення ПДР, що призвело до ДТП.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Хуёвый Краматорск (@hyevuy_krm)

Увечері 1 січня, близько 23:00, на перетині вулиці Шкільна та Михайла Горяйнова сталася ДТП, внаслідок якої постраждала жінка-пішохід. 22-річний водій "Ланоса" збив мешканку Дружківки, від зіткнення її відкинуло на зустрічну смугу, де на неї наїхав "ВАЗ 211540". Постраждалу з травмами госпіталізували до лікарні, а поліція відкрила кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту водіями.

дтп школьная пешеход

Бійки

Близько 7-ї ранку 1 січня до травмпункту доправили 43-річного чоловіка – у нього були забиті рани голови. Постраждалий розповів, що поблизу кафе "Ria Pizza" по Василя Стуса його побили маловідомі. Поліція відкрила кримінальне провадження за нанесення умисних легких тілесних ушкоджень. 

Ще одна бійка сталася ввечері 1 січня у "Чудо-Маркеті", розташованому у Центральному універмазі. Щоб її припинити, до супермаркету приїхала поліція. Двох порушників порядку вивели на вулицю, але вони вирішили не здаватися так легко – на оприлюднених у соцмережах відео видно, що хлопці атакували поліцейських і у відповідь отримали порцію сльозогінного назу. У патрульній поліції зазначили, що затримання здійснювали не вони, тож подробиць події надати не можуть. У міському відділі Нацполіції також не мають інформації щодо цієї події. Судячи з форми, порушників затримували співробітники Державної служби охорони. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Хуёвый Краматорск (@hyevuy_krm)

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Хуевый Краматорск (@huevyi_kramatorsk)

Загалом з 29 грудня по 1 січня патрульна поліція у Краматорську та Слов'янську отримала 811 викликів. 25 викликів стосувалися ДТП (три – з постраждалими). За цей період сталося 27 бійок, 42 конфлікти, сім сварок сусідів, три шахрайства, 26 хуліганств, 491 порушення правил дорожнього руху, 26 випадків п'яного керування і один випадок ймовірно наркотичної речовини. 

Інші статті на цю тему

natspol

В одній з квартир міста було виявлено тіло чоловіка з численими ножовими пораненнями. Майно вбитого не зникло, і взагалі, на перший погляд, мотивів для вбивства не було. Проте, ...

dtp (1)

Керманич потрапив до травмпункту

dtp-perepelycia

Суд виніс вирок, з яким не згодні родичі загиблої

коментарі