Важливо :: Життя громади :: 03 січня 2020 14:00 , Олексій Ладика
teplo-otoplenie-batareya

Кириленко розповів, чи знизиться тариф на опалення для всіх мешканців Краматорська

Наразі зниження отримали абоненти лише одного підприємства

Абоненти КВП "Краматорськтепломережа" заплатять за опалення за грудень на 250-470 гривень менше в залежності від розміру квартири.

"По КВП "Краматорськтепломережа" здійснено перерахунок нарахувань за тепло за грудень 2019-го по коефіцієнту 0,88, що дало зниження нарахувань за грудень від 250 до 470 гривень в залежності від розміру квартири", – повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко у відповідь на запит Kramatorsk Post.

Загалом у Краматорську послугу з теплопостачання надають три підприємства. Окрім "Краматорськтепломережі", це ТОВ "Краматорськтеплоенерго" та підрозділ обласного комунального підприємства (ОКП) "ДТЕК-Крамрайтепломережа". 

Зниження тарифу на опалення поки що отримали лише абоненти "Краматорськтепломережі". Втім, абоненти інших двох підприємств можуть отримати зниження пізніше. 

"ТОВ "Крамтеплоенерго" (КрамТЕЦ) - є ліцензіатами НКРЕКП [Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг], зараз розглядається питання перегляду тарифу у бік зменшення. Підрозділ ОКП "Донецьктеплокомуненерго" у процесі ухвалення рішення щодо перерахунку", – повідомив Павло Кириленко.

Раніше повідомлялося, що абоненти “Краматорської тепломережі” отримали зниження тарифу на опалення на 11,8%. Абонентами цього підприємства є мешканці мікрорайону Лазурний, деяких будинків по Василя Стуса, Маяковського, Героїв Небесної Сотні, Уральській, Румянцева, а також деяких ділянок Старого міста.

Загалом зниження тарифів відбудеться для абонентів у шести містах Донецької області. Найсуттєвіше зниження – 23,7% – отримали абоненти “Маріупольгазу”. А ось абоненти “Донецьктеплокомуненерго” платитимуть на 9% менше.

Інші статті на цю тему

heatcat

Орієнтовно опалювальний сезон в області розпочнеться 1 листопада

nuclear

Алгоритм дій опрацювали вчора в онлайн режимі

blekaut

Це більше для тих, хто, як і я, мешкає у багатоповерхівці

коментарі