Важливо :: Життя громади :: 29 січня 2020 16:09 , Олексій Ладика
stadion-cvr

Донецька ОДА: у Краматорську цього року побудують новий стадіон

Йдеться про спортивну споруду біля Центру позашкільної роботи

Краматорськ став одним з чотирьох міст Донецької області, де до кінця 2020-го року з'явиться новий стадіон.

Про це стало відомо на нараді у Донецькій ОДА, яка відбулася 29 січня під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна.

У Краматорську стадіон побудують по вулиці Парковій – біля Центру позашкільної роботи (ЦПР). Будівництво відбудеться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та співфінансування з міських бюджетів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ  РЕКОНСТРУКЦИЯ ЦВР: ПРОВАЛ ЗА ПРОВАЛОМ ИЗ-ЗА НЕВНИМАТЕЛЬНЫХ ДЕВОЧЕК

Ще один проєкт наразі реалізується у Саду Бернацького коштом державного бюджету (програма Мінрегіону) і місцевого бюджету (субвенція на соціально-економічний розвиток). Мається на увазі спортивний манеж з дахом та штучним футбольним покриттям з внутрішніми розмірами 65х44 м і висотою 13 метрів. Ця споруда вже майже готова, повідомляв депутат міської ради та директор ФК "Авангард" Андрій Безсонний.

Kramatorsk Post раніше повідомляв, що біля ЦПР має з'явитися багатофункціональний стадіон. Проєкт на 19 млн грн у жовтні 2018 року виграла фірма BAK (вона ж реконструювала площу Миру). До 25 грудня 2018 року там мали з'явитися волейбольний, футбольний та баскетбольний майданчики, а також бігові доріжки. Втім, на місці ймовірного стадіону станом на січень 2020 року зараз розрита земля.

Інші статті на цю тему

stadion-po-parkovoy-kramatorsk
reconstrukciya-stadiona-avangard-2

Раніше депутати дозволили керівництву міста викупити цей спортивний комплекс

sportivnye-prozhekty-kramatorska

Нова ідея - побудувати спорткомплекс у лісозахисній зоні та спорудити новий стадіон на місці старого. А комплекс біля льодової арени і "Колізей" поки що "на паузі"

коментарі