Важливо :: Життя громади :: 29 січня 2020 12:38 , Олексій Ладика
rodina-kinoteatr

Стало відомо, скільки глядачів подивилися "Пекельну Хоругву" у Краматорську

А ось на "Віддану" прийшли у понад 10 разів менше 

Український фільм "Пекельна Хоругва або Козацьке Різдво" у кінотеатрі "Родина" у Краматорську з 16 по 26 січня відвідали приблизно тисяча глядачів.

Таку інформацію кінотеатр надав журналісту Kramatorsk Post.

Як зазначили у кінотеатрі, така кількість глядачів для "Родины" – норма навіть для нормального закордонного фільму.

Читайте також: "Пекельна Хоругва": як краматорці відреагували на хайповий фільм

А ось інший український фільм "Віддана", який показують у кінотеатрі у ті самі дні, що і "Пекельну Хоругву", за тиждень відвідали всього 78 глядачів. 

На цьому "Родина" не припиняє показувати українські фільми. З 30 січня на екран вийде комедійний екшн "Наші котики", одним з продюсером якого є колишня очільниця Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун. Квитки на цей фільм продаватимуться в касі кінотеатру з 30 січня.

Нагадаємо, усередині січня соціальною мережею Фейсбук ширився допис про те, що кінотеатр “Родина” пішов на поступки мешканцям міста і врешті решт пустив у прокат українську кінострічку “Пекельна Хоругва або Козацьке Різдво”. Начебто власник кінотеатру не хотів цього робити, а потім поставив фільм в дуже незручний час, в суботу, о 8-й ранку.

Згодом стало відомо, що “Родина” внесла “Пекельну Хоругву” до свого розкладу з 16 до 23 січня на 16.30 щодня. У кінотеатрі зазначили, що вирішили показувати фільм після того, як побачили велику зацікавленість в ньому, і подякували творцям стрічки за “агресивну піар компанію”. Потім показ “Пекельної Хоругви” подовжили ще на тиждень.

Інші статті на цю тему

chkf
rodina
film-dyuna

А також розповідаємо про що цей фільм, де і коли його можна подивитись у Краматорську

коментарі