Важливо :: Життя громади :: 17 лютого 2020 11:28 , Олексій Ладика
dtp-dvorcovaya-stusa2

ДТП у центрі Краматорська: водій "Opel" врізався у паркан і втік, а пасажирка пропонувала патрульним хабар

Водій мав ознаки алкогольного сп'яніння, а пасажирка тепер нестиме кримінальну відповідальність

У Краматорську водій "Opel Astra" зніс металевий паркан на перетині Двірцевої та Стуса, поруч із світлодіодним екраном. ДТП сталася близько другої ночі 15 лютого, повідомляє патрульна поліція Краматорська та Слов'янська.

Після аварії водій втік в напрямку площі Миру. Очевидці, які викликали патрульних, описали їм втікача, тож правоохоронці швидко його знайшли та затримали неподалік від площі. На нього надягнули кайданки та повернули на місце події.

дтп дворцовая стуса5 дтп дворцовая стуса4

30-річний чоловік мав ознаки сп’яніння і поліцейські запропонували йому пройти освідування. У салоні автівки перебували дві пасажирки, які теж були п'яні.

Водій відмовився проходити перевірку і в підсумку отримав два протоколи – за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 130 КУпАП (Керування у нетверезому стані).

дтп дворцовая стуса3 дтп дворцовая стуса

Під час складання протоколів 27-річна пасажирка "Opel Astra" намагалася "відкупити" свого друга та запропонувала патрульним хабар. Поліцейські попередили жінку про кримінальну відповідальність за такі пропозиції, але її це не зупинило і вона наполягало на своєму. Тож правоохоронці зафіксували пропозицію хабаря та викликали на місце слідчо-оперативну групу Краматорського відділу поліції. Тепер жінці загрожує кримінальна відповідальність.

Інші статті на цю тему

Carinstructorcover
dtp-perepelycia

Суд виніс вирок, з яким не згодні родичі загиблої

voenkom-kramatorskogo-rayonu

Йому та його спільнику загрожує до 10 років тюрми

коментарі