Важливо :: Життя громади :: 25 березня 2020 10:52 , Олексій Ладика
avtobus

Лише у години пік: у Краматорську встановили графік роботи для громадського транспорту

Такий графік встановили як для комерційних, так і для комунального перевізників

Громадський транспорту у Краматорську на період карантину працюватиме в обмеженому режимі – лише у години пікових навантажень.

Таке рішення сьогодні ухвалив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, повідомляє Краматорське самоврядування.

Комерційні перевізники самостійно перейшли на новий графік роботи – тепер їхні автобуси та маршрутки перевозитимуть людей з 5-30 до 10-00 годин та з 14-30 до 19-30 годин. В інший час перевезення пасажирів не виконується.

Штаб затвердив такий самий графік роботи для автобусів та тролейбусів КП “Краматорське трамвайно-тролейбусне управління”.

Перевезення працівників великих підприємств буде виконуватись по прямим договорам між підприємствами та перевізниками. Погодження цих маршрутів у патрульній поліції буде відбуватися за прискореною процедурою.

У транспорт - за перепустками

Штаб на своєму засіданні затвердив перелік об’єктів критичної інфраструктури міста, а також форму спеціального квитка для проїзду в громадському транспорті під час карантину та порядок їх отримання. Всього затверджено дві форми квитків — одна для робітників медичних закладів, друга - для робітників підприємств критичної інфраструктури. У медичних представників в порівнянні з іншими пасажирами під час користування громадським транспортом буде перевага — їх до автобусів та тролейбусів будуть запускати першими.

----------------

реклама

Необходима высококачественная запчасть, которая гарантированно подойдет для авто? Выбрать и купить запчасти для иномарок можно на сайте texkom.ru. Высокое качество по доступным ценам.

Інші статті на цю тему

33bcover

Які аргументи навели жители віддаленого Краматорського селища та як було у них з транспортом раніше

newschedulecover

Є зміни в роботі міжміських рейсів

transport

Особисті думки та спостереження про автобуси та тролейбуси нашого міста

коментарі