Важливо :: Життя громади :: 08 травня 2020 19:03 , Олексій Ладика
policiya

У Краматорську чоловік напав на поліцейського під час обшуку

Напередодні він продав гранату

У Краматорську місцевий мешканець напав на поліцейського, коли до нього додому прийшли з обшуком.

7 травня правоохоронці прийшли до чоловіка додому з ухвалою суду, яка дозволяє провести обшук в його квартирі. Напередодні оперативники задокументували, як краматорець продав бойову гранату, повідомляє Краматорський відділ поліції.

Чоловік відчинив двері, вийшов на сходовий майданчик, поліцейські повідомили йому про мету свого візиту. Після цього краматорець побіг назад до квартири, намагаючись сховатися, але один із поліцейських його наздогнав. Тоді чоловік вдарив правоохоронця та спричинив йому тілесні ушкодження.

Фігурантові повідомили про підозру за скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Інші статті на цю тему

policeyskiy-oficer-gromadi

Наразі всі офіцери - мешканці Слов'янська, але міська влада знає, як заохотити їх переїхати до селищ

habar-policiya

За 6 тис. грн на місяць вони обіцяли закрити очі на продаж алкоголю та сигарет без ліцензії

natspol

В одній з квартир міста було виявлено тіло чоловіка з численими ножовими пораненнями. Майно вбитого не зникло, і взагалі, на перший погляд, мотивів для вбивства не було. Проте, ...

коментарі