Важливо :: Життя громади :: 13 травня 2020 18:51 , Дмитро Лук'яненко
knife

Краматорчанин після сварки на кухні вдарив ножем брата

У Краматорську поліцейські затримали громадянина, який вдарив ножем свого брата через раптово виниклі неприязні стосунки. 

46-річний чоловік влучив у стегно, пошкодивши артерію. 

Слідством було встановлено, що чоловік перебував вдома на кухні, готуючи їжу з ножем у руках. У цей час у стані алкогольного сп’яніння прийшов його брат. Між чоловіками сталася сварка. Краматорчанин попередив свого сп’янілого брата, аби той не наближався до нього, однак той продовжив рух і підозрюваний встромив кухонного ножа у стегно свого родича. Внаслідок цього постраждалий отримав колото-різане поранення артерії, вени та нерву.

Наразі краматорчанину повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Тяжкі тілесні ушкодження». Як повідомляє Краматорський відділ поліції Донецької області, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Інші статті на цю тему

policeyskiy-oficer-gromadi

Наразі всі офіцери - мешканці Слов'янська, але міська влада знає, як заохотити їх переїхати до селищ

habar-policiya

За 6 тис. грн на місяць вони обіцяли закрити очі на продаж алкоголю та сигарет без ліцензії

natspol

В одній з квартир міста було виявлено тіло чоловіка з численими ножовими пораненнями. Майно вбитого не зникло, і взагалі, на перший погляд, мотивів для вбивства не було. Проте, ...

коментарі