Цікаво :: 27 травня 2020 19:43 , Краматорск Пост
270501

Стабілізатор напруги: чи може він заощадити єлектричну енергію?

Реклама

Основною причиною скарг на побутові мережі є часта нестабільність показників у порівнянні з номінальним параметром - 220 В.

Це призводить до того, що появляються проблеми енергозбереження. Таким чином, стабілізатор напруги став невід'ємною частиною багатьох будинків, які мають більш-менш цінні пристрої.

Економія енергії

Такі пристрої, як стабілізатори, грають важливу роль в захисті наших пристроїв від різних відхилень параметрів і мережевих помилок. Економія енергії з фізичної точки зору - це зниження споживання енергії за рахунок скорочення споживання енергії. У повсякденному житті це означає використання меншої кількості електроенергії по-різному.

Багато сучасних пристроїв розроблені з урахуванням цього фактора. Якщо мережева напруга висока, безумовно, потрібен надійний стабілізатор напруги. У цьому випадку, людина платить менше, ніж до його установки. Струм збільшується зі зменшенням напруги. Підвищення напруги компенсується падінням продуктивності.

У більшості випадків передбачається, що стабілізатор напруги для квартири, офісу або будинку не впливає на методи енергозбереження. Однак це тільки з точки зору явищ і фізичних закономірностей. І зараз ми намагаємося поглянути на практичну сторону цього питання. Більшість країн вибирають енергоефективне світлодіодне освітлення. Однак низька напруга в джерелі живлення означає, що всі типи ламп не можуть світитися або дмухнути при повній потужності (при низькій напрузі) в разі збою живлення (при високій напрузі або високому струмі).

Основні переваги стабілізаторів:

  • висока точність стабілізації без фазового переривання;
  • можливість використання при напрузі 100-130 В;
  • компактність;
  • плавне регулювання.

Стабілізатори використовуються для економії енергії в будинку. Зрештою, потрібно включити більше джерел світла при слабкому освітленні, що призводить до більш високого енергоспоживання. Кожен, можливо, помічав, що людям потрібно, наприклад, вночі включати додаткове освітлення на роботі, хоча в денний період у людини було достатньо стандартних джерел світла. Тому можна сказати, що освітлення стабілізатора напруги може заощадити непотрібне споживання електричних ресурсів.

статья содержит рекламную ссылку

коментарі