Важливо :: 09 липня 2020 11:00 , Олена Круглова
avaria-tralik-09-07-20

Поліція Краматорська встановлює обставини ДТП за участю тролейбуса

Аварія сталася внаслідок демонтажу колеса тролейбуса під час руху на маршруті, є постраждалі. За вказаним фактом розпочато досудове розслідування.

Вчора о 9.30 на лінію «102»  надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Олекси Тихого, - повідомляє Краматорський відділ поліції.

Слідство встановило, що під час руху тролейбусу по вулиці Олекси Тихого стався демонтаж правого переднього колеса. Внаслідок аварії постраждав 68 – річний пасажир тролейбуса. Чоловіка госпіталізовано до травматологічного відділення. Крім того колесо влетіло у припаркований автомобіль та пошкодило його.

Для встановлення причини демонтажу колеса під час руху транспортного засобу буде проведено експертизу.

За даним фактом розпочато досудове розслідування з попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Інші статті на цю тему

natspol

В одній з квартир міста було виявлено тіло чоловіка з численими ножовими пораненнями. Майно вбитого не зникло, і взагалі, на перший погляд, мотивів для вбивства не було. Проте, ...

dtp (1)

Керманич потрапив до травмпункту

dtp-perepelycia

Суд виніс вирок, з яким не згодні родичі загиблої

коментарі