Важливо :: Життя громади :: 10 липня 2020 12:24 , Олексій Ладика
samoubiistvo

Хотіла стрибнути з моста: у Краматорську патрульні врятували жінку від самогубства (відео)

Вона хотіла звести рахунки з життям через сімейні труднощі

У Краматорську патрульні поліцейські врятували жінку від самогубства. Це сталося ввечері 8 липня на мості через річку Казенний Торець на вулиці Магістральна поблизу Ясногірки.

Старший лейтенант поліції Анна Буняк та її знайома Наталя йшли додому з роботи, коли побачили, що якась жінка перелазить через огорожу мосту. Вона стала на балку і лише однією рукою трималася за перила, повідомляє Патрульна поліція Краматорська та Слов'янська.

Патрульна підійшла ближче до жінки та схопила її за руку, а її подруга викликала допомогу. Жінку заспокоювали, але вона кричала і намагалася вирватися.

Тим часом повз проїжджав екіпаж роти тактико-оперативного реагування (ТОР) – Євген Літвінов, Владислав Федонюк та Денис Рижик. Вони поспішили на допомогу. Спочатку спробували витягнути жінку мотузкою, але вона не давалася. Тоді, підібравши момент, ТОРівці рвучко перетягнули її на міст у безпечне місце.

Як виявилося, звести рахунки з життям 44-річна місцева мешканка намагалася через сімейні складнощі. Поки їхала "швидка", поліцейські заспокоювали постраждалу та не давали можливості знову перелізти на той бік мосту. Згодом прибули син та подруга жінки, а медики її госпіталізували.

Інші статті на цю тему

patrolpolicecover

У Краматорську та Слов'янську поліцейські опрацювали понад 1200 завдань за місяць

Patrolpolicecover

Пресофіцерка підрозділу розповіла, чим він займається та кого запрошують на службу

masseventscover

Деяким локаціям у цей час буде приділена особлива увага правоохоронців

коментарі