Важливо :: Життя громади :: 27 липня 2020 10:57 , Олексій Ладика
koronavirus

За вихідні коронавірус виявили у чотирьох краматорців

На Донеччині – дванадцята смерть від "ковіду"

Ще чотири мешканці Краматорська поповнили сумну статистику інфікованих коронавірусом. За вихідні COVID-19 виявили у чоловіків 26, 50 і 71 років та у жінки 46 років, повідомив голова Донецької ОДА Павло Кириленко.

Загалом протягом вихідних коронавірус виявили у 19 мешканців Донецької області. Окрім чотирьох краматорців, п'ятеро – у Великоновосілківському районі, по троє – у Слов'янську і Маріуполі, двоє – у Мирнограді, по одному – у Торецьку та Дружківці.

Окрім того, коронавірусна хвороба забрала ще одне життя на Донеччині. Новою жертвою стала 68-річна мешканка Добропільського району.

"Пандемія триває. Після невеликого спаду на початку липня, зараз в Україні знову виявляють понад тисячу нових хворих за день. Не закликаю постійно жити в страху перед хворобою, але закликаю постійно бути обачними. Кожен може захворіти, кожен може виявитися безсимптомним носієм і передати хворобу людям із категорії ризику. Наразі наша єдина надійна зброя проти пандемії – сумлінне дотримання карантинних обмежень та протиепідемічних пересторог", – зазначив Павло Кириленко.

Нагадаємо, з 1 вересня у Краматорську запрацює лабораторія для проведення тестів на коронавірус методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР). Наразі вона укомплектована на 60%.

Інші статті на цю тему

bolezn-koronavirus

З початку року у місті жодна людина не померла від коронавірусу

koronavirus

Місцеві медики наголошують на своєчасній вакцинації та ревакцинації

yakovenko1

Пік захворюваності очікується під Новий рік

коментарі