Важливо :: Життя громади :: 03 серпня 2020 19:02 , Олексій Ладика
ruze-po-lesorubam

Під Краматорськом з рушниці підстрелили "чорного" лісоруба

Перед законом відповідатимуть і стрілець, і постраждалий

Поліція Краматорська розслідує випадок, під час якого "чорний" лісоруб отримав вогнепальне поранення.

Конфлікт виник тоді, коли двоє чоловіків рубали ліс, це помітили місцеві мешканці. Вони зробили зауваження лісорубам та викликали лісника, повідомляє поліція.

За словами 63-річного чоловіка, який приїхав на місце події, він хотів налякати порушників, тому вистрелив з власної рушниці у землю, проте куля зрикошетила та потрапила у ногу 29-річного краматорця.

За інформацією із соцмереж, цей випадок стався 1 серпня у лісосмузі між селами Никанорівка і Василівська Пустош. Ось відео з одним із лісорубів, яке оприлюднив користувач Facebook Віктор Дібров.

Поліція відкрила кримінальне провадження: перше – за необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження (максимальне покарання – позбавлення волі до двох років), друге – за незаконну порубку лісу (максимальне покарання – до трьох років позбавлення волі). І лісоруб, і той, хто в нього стріляв, затримані.

У поліції повідомляє, що ретельно перевіряють усі факти події, а речові докази – фрагменти деревини та рушницю – вилучили.

Поліція Донеччини закликає, якщо Ви стали свідком незаконної порубки дерев, одразу зателефонуйте за номером 102 та повідомте про це поліцейським. Вирубка лісу перебуває на особливому контролі поліції, йдеться у повідомленні.

Інші статті на цю тему

kramatorske-more

Містян закликають обов’язково кип’ятити воду перед вживанням впродовж декілька хвилин

vasilivska-pustosh

У водоймах чисельні відхилення за мікробіологічними та санітарно-хімічними показниками

natspol

В одній з квартир міста було виявлено тіло чоловіка з численими ножовими пораненнями. Майно вбитого не зникло, і взагалі, на перший погляд, мотивів для вбивства не було. Проте, ...

коментарі