Важливо :: Життя громади :: 02 вересня 2020 19:39 , Олексій Ладика
pavel-kirilenko

Кириленко назвав вартість будівництва багатоповерхівки для переселенців у Краматорську

Будівництво розпочнеться у вересні

Вартість проєкту з будівництва житлового багатоквартирного будинку для внутрішніх переселенців у Краматорську становить приблизно 160 мільйонів гривень.

Про це повідомив голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

За його словами, перший проєкт вартував близько 200 мільйонів гривень, але після перегляду вартість зменшилася щонайменше на 40 мільйонів. При цьому кількість квартир не зменшується.

"Проєкт переглянуто, його не спрощено, а актуалізовано, кількість квартир не зменшено, кількість квадратних метрів не зменшено, якість не зменшиться", - сказав Кириленко під час брифінгу - звіту за місяць роботи Донецької ОДА в умовах карантинних обмежень.

Очільник Донецької області зазначив, що вжу у вересні підрядна організація, яка буде оголошена переможцем, приступає до роботи. Наразі вже визначено земельну ділянку та проведено підготовчі роботи до початку будівництва.

Роботи з будівництва першого будинку для ВПО у Краматорську будуть профінансовані за кошти обласного бюджету, а житло надаватиметься на особливих умовах.

Нагадаємо, 12 травня частину пустиря біля Центральної міської бібліотеки Краматорська і гіпермаркету “Епіцентр” огородили парканом. На цьому місці буде будуватися 12-поверховий житловий будинок для службовців-переселенців на 121 квартиру. В цьому будинку планується розмістити 11 однокімнатних, 11 трикімнатних та 99 двокімнатних квартир.

У лютому очільник Департаменту екології та природних ресурсів Донецької ОДА Сергій Натрус показав, як виглядатиме будинок. Але, судячи з останніх заяв Кириленка, багатоповерхівка буде виглядати простіше і зовсім по-іншому.

Інші статті на цю тему

mnogoetazka-pereselency
otkrytie-ofisa-zhilstroy

По каким программам можно взять жилье в ипотеку и что еще строят или планируют построить в Краматорске

kramatorsk-remont-fasadоv-1

Таке рішення прийнято підприємством через заборгованість мешканців за послуги, яка становить майже 65%

коментарі