Важливо :: Життя громади :: 15 вересня 2020 08:49 , Олена Круглова
kovid-14-sent

У Краматорську на коронавірус захворіло ще 9 людей

В сусідньому Слов'янську від коронавірусу померла лікарка

14 вересня коронавірусна хвороба забрала ще одне життя на Донеччині. Новою жертвою стала 64-річна лікарка зі Слов'янська, повідомив голова Донецької ОДА Павло Кириленко у Facebook. Це 31 летальний випадок у Донецькій області, що пов'язаний з CОVID-19.

Всього за минулий понеділок виявлено 49 хворих на коронавірус, серед них двоє дітей та одна медпрацівниця: 9 у Краматорську (у тому числі 1 дитина), 7 у Мирнограді, 6 у Бахмуті, по 4 у Слов’янську, Маріуполі та Вугледарі, 3 у Лиманській ОТГ, 2 у Костянтинівці (у тому числі 1 дитина), по 1 у Добропіллі, Покровську, Миколаївці, Черкаській ОТГ, Мангушському та Ясинуватському районах.

Павло Кириленко також наголосив, що від початку навчального року на Донеччині на самоізоляції вже перебувають 619 учнів та 58 працівників шкіл.

Ще 1866 мешканцям області проводяться дослідження ПЛР. За минулу добу випадків одужання не зафіксовано, повідомив Департамент охорони здоров'я ДонОДА у Facebook.

Нагадаємо, що захворілих краматорців вже не відправляють до інфекційних лікарень інших міст через їх заповненість. Наразі хворі поступають до спеціального відділення “Міської лікарні №3” у самому Краматорську.

Павло Кириленко закликав мешканців Донеччини до відповідальної поведінки: дотримуватись карантинних обмежень та протиепідемічних рекомендацій МОЗ.

Інші статті на цю тему

bolezn-koronavirus

З початку року у місті жодна людина не померла від коронавірусу

koronavirus

Місцеві медики наголошують на своєчасній вакцинації та ревакцинації

yakovenko1

Пік захворюваності очікується під Новий рік

коментарі