Важливо :: Життя громади :: 16 вересня 2020 08:37 , Олена Круглова
kovid-15-sent

У Краматорську два нових летальних випадки через коронавірус

Новими жертвами коронавірусної хвороби стали жінки 60 і 80 років

Сумні новини щодо смерті двох мешканок Краматорська повідомив голова ДонОДА Павло Кириленко у Facebook. Разом з цими випадками у Краматорську з початку пандемії зафіксовано вже 6 смертей, що пов'язані з коронавірусною хворобою.

Загалом за вівторок, 15 вересня, хворобу виявили у 46 жителів області, зокрема у 5 дітей та однієї медпрацівниці: 24 у Слов’янську (зокрема 2 дітей); 7 у Маріуполі; 5 у Покровську; по 3 у Краматорську (зокрема 1 дитина) та Слов’янському районі; 2 у Мирнограді (обоє – діти); по 1 у Костянтинівці та Лиманській ОТГ.

За даними Департаменту охорони здоров'я Донецької області, станом на 15 вересня зафіксовано 35 випадків одужання: 2 у Слов’янську; 20 у Маріуполі; 3 у Краматорську; 2 у Слов'янському районі (з м. Миколаївка); по 1 у Лимані та Мирноград; 4 у Покровську; 2 у Торецьку.

"Рівень захворюваності на COVID-19 у Донецькій області залишається одним із найнижчих у країні, однак він продовжує зростати. Це означає, що не можна втрачати пильності. Життєво необхідно дотримуватися карантинних обмежень та протиепідемічних рекомендацій МОЗ. Бережіть себе та своїх близьких!" - додав Павло Кириленко.

Докладніша інформація про поширення коронавірусної хвороби у Донецькій області – на інфографіці.

Інші статті на цю тему

bolezn-koronavirus

З початку року у місті жодна людина не померла від коронавірусу

koronavirus

Місцеві медики наголошують на своєчасній вакцинації та ревакцинації

yakovenko1

Пік захворюваності очікується під Новий рік

коментарі