Важливо :: Життя громади :: 17 вересня 2020 17:42 , Олена Круглова
grosova-dopomoga-1

Данська Рада у справах біженців - Данська Група з розмінування надає грошову допомогу сім'ям, які постраждали через карантин

Данська Рада у справах біженців - Данська Група з розмінування (DRC-DDG) надає одноразову грошову допомогу сім’ям у Донецькій та Луганській областях. Програму підтримує Швейцарська агенція розвитку та співробітництва (SDC) і уряд Великої Британії

Для пом'якшення економічних наслідків епідеміологічної ситуації у східній Україні DRC-DDG надає одноразову грошову фінансову допомогу на основні потреби сім'ям, які втратили головне джерело доходу.

Стати учасником «Програми економічного розвитку східної України» можуть ті, хто зареєстровані і проживають у Донецькій та Луганській областях. Також допомога надається внутрішньо переміщеним особам (ВПО), які проживають у цих двох областях.

Головний критерій при розгляді заявок — наявність в сім'ї як мінімум одного працездатного члена, який є основним годувальником і який втратив головне джерело доходу в результаті епідеміологічної ситуації в країні.

Також до уваги буде братись фінансова та соціальна вразливість сім’ї, наприклад, низький дохід чи важкі захворювання у кого-небудь з членів.

Подати заявку можна за посиланням: https://lap.drc.ngo/title/cash Сума допомоги обговорюється з кожним учасником окремо. Жорсткого дедлайну для подачі заявки немає.

Нагадаємо, Данська Рада у справах біженців - Данська Група з розмінування — це неурядова громадська організація, яка ставить за мету надання захисту постраждалим від конфлікту, внутрішньо переміщеним особам (ВПО), а також допомогу в пошуку довгострокових рішень проблем ВПО. DRC-DDG відновила таку роботу в Україні у 2014 році.

Інші статті на цю тему

oleksandr-kotlyarov (2)

Але не всі родини загиблих таку допомогу отримали

groshova-dopomoga (1)

Розповідаємо, хто може її отримати та як подати заявку

VPOcover

Їм не потрібно буде додатково звертатися задля подовження щомісячної грошової держдопомоги

коментарі